WEGEMT TRA-VISIONS 2024 Tanıtımı ve AB Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üyesi bulunduğumuz WEGEMT'in organizasyonunu yaptığı TRA-VISIONS 2024 yarışmasının tanıtımı ve WEGEMT tarafından organize edilen AB projeleri ile ilgili bilgilendirmenin yapılacağı toplantı 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü WEGEMT in AB projeleri sorumlusu Nikoleta Dozic tarafından gerçekleştirildi. Dozic in sunumu saat 12:00 de AB projeleriyle ilgilenen öğretim üyelerinin katıldığı ilk toplantıyla başladı. Toplantıda denizcilikle ilgili AB projelerinden ve WEGEMT in üstlendiği rolden bahsedildi. Dozic katılımcıların sorularını yanıtladı.

Verilen çay molasından sonra saat 13:00 de öğrenci proje yarışmasına geçildi. Özellikle denizcilik başta olmak üzere taşımacılılığın her türlü modu (lojistik dahil) ile ilgili yaratıcı fikirlerin değerlendirildiği TRA-VISIONS 2024 proje yarışmasına PRU öğrencilerimiz takımlar oluşturarak katılabileceği belirtildi. Sunumda yarışma kuralları anlatıldı, ödüller, kazanan projelerle ilgili örnekler verildi. Sunumun sonunda Nikoleta Dozic e Mühendislik Fakültesi Dekanı ve WEGEMT icra kurulu üyesi Prof.Dr. İsmail Hakkı Helvacıoğlu tarafından Piri Reis Üniversitesi anısına bir hediye paketi sunuldu.

30 Mayıs 2023 Salı
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum bırakabilirler.
Yorum başlığı:
Yorum: